';

Handen helen

Ik geloof heilig in de kracht van oprecht contact: de eerlijke aanraking. Het met de handen aanraken van het lichaam is niet voor niets één van de oudste vormen van genezen. In handen zit zoveel gevoel, kracht, zachtheid en energie; handen kunnen helen. 

 

De kwaliteit van mijn oprechte warme en respectvolle aanraking zorgen ervoor dat jouw lichaam en geest diep kunnen ontspannen. En dat is precies waar het om gaat.

 

Ik masseer intuïtief, maar ook bewust diep om die maximale relaxatie te realiseren. Met de verschillende massagetechnieken en de energie in mijn handen kan ik tegelijkertijd werken aan het opheffen van eventuele blokkades, zodat de energie weer vrij door je lichaam kan stromen en eventuele klachten verdwijnen.

 

Gun jezelf zo’n heerlijke behandeling met veel persoonlijke aandacht. Je zult je als herboren voelen en daar profiteer je nog dagen lang van.

 

 

Wat kun je verwachten?

Je laten masseren, betekent je volledig overgeven. Ik ga hier uiterst respectvol mee om en doe er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij je volledig op je gemak en in goede en vertrouwde handen voelt.

 

De massage vindt plaats in de rustgevende en harmoniserende sfeer van mijn massagepraktijk. De comfortabele massagetafel is standaard uitgerust met een aangename relaxerende infrarood warmtedeken. Dit geeft je meteen een lekker warm en geborgen gevoel.

 

Je hele lichaam wordt aan de achterzijde van top tot teen gemasseerd met warme en voedende 100% zuivere olie. Je spieren worden licht tot stevig gekneed, afhankelijk van wat jij als prettig ervaart. Vloeiende effleurages (dit zijn lange rustige strijkingen) worden afgewisseld met lichte tot stevige knedingen. Drukpuntmassage en het wiegen en losschudden van het lichaam worden nooit overgeslagen.